Bedrijfsuitje of teamdag

Zoek je een leuk idee voor een bedrijfsuitje of een activiteit voor een personeelsvereniging? Voor een vriendenclub of een voor een verjaardagsidee? Ben je uitgekeken op bowlen, paintballen of uit eten?

Dan hebben wij een leuk idee voor jou! Samen met je vrienden of collega’s in het atelier van kunstenaar Godfried Dols iets blijvends maken als kunstzinnige herinnering. Er zijn vele mogelijkheden en eigen ideeën kunnen besproken worden.
Het minimum aantal deelnemers is 4, het maximum is een groep van 2 personen.

Het atelier van Godfried Dols geeft alle mogelijkheden om iets leuks te maken!

Maak zelf een bronzen beeldje!

Onder deskundige begeleiding zélf een beeldje maken is super leuk! Helemaal leuk wordt het als er naar model gewerkt wordt. Je kunt een beeldje, of bijvoorbeeld een naamplaat maken.  Zo kan iedereen zijn of haar eigen beeldje naar eigen idee en kunnen maken.
Je hoeft geen ervaring te hebben met creativiteit of handvaardigheid.

Er wordt gewerkt met klei of zogenaamde boetseerwas. Een werkstukje in klei wordt op 1000 graden gebakken in een keramiekoven. Beeldjes die in boetseerwas gemaakt zijn kunnen op een later tijdstip in brons gegoten worden! Zo krijg je een blijvende herinnering aan een super leuke workshop met je team!

Een afgietsel van je vriendschap!

Mogelijkheden te over! Je kunt een beeldje of figuur, of bijvoorbeeld een naamplaat in klei of boetseerwas maken. Of je maakt bijvoorbeeld onder begeleiding een afgietsel van je eigen hand en laat deze afgieten in kunststof, gips of brons. Zo kan iedereen zijn of haar eigen beeldje maken.

Maak je eigen gravure of aquarel !

Ook het maken van een eigen gravure en deze afdrukken met een antieke drukpers is mogelijk. Denk aan een mooie tekening van jezelf die je als gravure wil afdrukken. Een afbeelding van een ander verwerken tot gravure kan natuurlijk ook. Wil je schilderen met aquarelverf, dan is ook dat mogelijk.

Beeldhouwen in speksteen

Ook als je totaal geen ervaring hebt kun je in een zachte steensoort als speksteen makkelijk een prachtig beeldje maken. Volg je hart en de organische vorm ontstaat als vanzelf. Alle materialen en gereedschappen zijn in het atelier voorhanden. Je krijgt precies uitgelegd hoe je de speksteen kunt bewerken. En, krijg je je beeldje niet helemaal af, dan zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om op een ander moment nog enkele uurtjes verder te werken.

Samen met de groep

Als groep gezamenlijk iets maken, of in teams van 2 of 3 personen is mogelijk. Zelf een eigen bronzen beeldje maken is zeker een optie! Ook wanneer de deelnemers geen creatieve ervaring hebben. Natuurlijk kun je ook zelf een idee aandragen. Samen bespreken we dan de mogelijkheden.

Een teamactiviteit kan naar wens en budget georganiseerd worden. Voor een gezonde lunch kan gezorgd worden. Groepen tot 15 personen mogelijk.