Inspirerende cursus voor beginners en gevorderden

Boetseerlessen: voor wie?
Godfried Dols is docent-figuratief-beeldende-kunst pur sang. Hij geeft in zijn royale atelier in Eys (zuid Limburgs heuvelland) op inspirerende wijze les aan enthousiaste en gemotiveerde cursisten. De lessen vinden plaats in een ontspannen en gezellige sfeer, met serieus werken als norm. Zowel beginnende als ervaren boetseerders zijn welkom.

Hoe en wat?
Tijdens de duur van 15 lessen wordt regelmatig gewerkt met een portret- en/of naaktmodel. Het model komt -per werkstuk- drie lessen poseren, waarna 2 lessen volgen t.b.v.  het afwerken. Er kan op verzoek ook aan een individuele opdracht gewerkt worden.
Je leert alles over het werken met klei of boetseerwas, het maken van een draadfiguur, beeldtaal, verhoudingen van het menselijk lichaam, boetseertechnieken, materialen en gereedschappen en het bakken.

Algemeen
* Lesavond in overleg, afhankelijk van het aantal inschrijvingen).
* Het maximum aantal deelnemers per lesgroep is zes.
* De deelnamekosten zijn € 435,- per 15 lessen van 2,5 uur (€ 29,-/les).
* De vergoeding voor het model wordt gedeeld door het aantal cursisten
* Klei beschikbaar in atelier: € 15,- /10 kg
* Er kan uitsluitend met klei gewerkt worden die in het atelier is aangeschaft.
* Alle benodigde materialen en handgereedschappen zijn in het atelier verkrijgbaar
* Leskosten dienen uiterlijk op de eerste les contant te worden voldaan. Bakkosten dienen te worden voldaan met het geven van de bakopdracht. Alle andere kosten (zoals van materialen en tools) dienen op het moment van aanschaf te worden voldaan.

Koffie en thee zijn bij de leskosten inbegrepen.

INSCHRIJVEN


Atelierbezoek
Ben je geïnteresseerd in het volgen van lessen? Neem dan ">contact op om een afspraak te maken om de sfeer te komen proeven. Je bent van harte welkom!

Je kunt op elk moment starten met het volgen van lessen. Er is geen wachtlijst.