Lessen boetseren najaarseizoen 2015

Start najaarseizoen lessen boetseren

Zoals elk jaar worden er vrijwel doorlopend lessen boetseren gegeven. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. De lesstof wordt aan het niveau van de individuele cursist aangepast. De docent geeft les in figuratief leren werken op alle niveaus, maar ook als je liever deformerend of abstract wil werken ben je op de goede plek.  Lessen worden gegeven op woensdag- en donderdagavond.

WERKEN NAAR MODEL
Het lesprogramma is dusdanig van opzet dat er afwisselend naar (naakt) model gewerkt wordt of naar eigen idee. Een enkele keer wordt ‘portret’ als thema gekozen. Een en ander gaat in overleg met de docent. Eigen wensen worden zo veel als mogelijk gerespecteerd.

ALGEMEEN:
Woensdagavondcursus. Start vanaf21 oktober.
Donderdagavondcursus. Start vanaf 22 oktober.
Lestijd 19.30 – 22.00 uur.

INSTROMEN?
Je kunt op elk moment aanvangen met het nemen van lessen. Je betaald dan per 10 lessen.

KOSTEN
De cursuskosten zijn € 225,- per 10 lessen, contant te voldoen op les 1. Indien je een les niet aanwezig kunt zijn,  kan deze binnen 2 weken ingehaald worden op de andere lesavond dan je eigen. Daarna vervalt het recht op inhalen van gemiste lessen.

AANMELDEN
Om je aan te melden stuur je een bericht via de Contactpagina.

ZELF MEENEMEN:
Rol plastic keukenfolie, schilderstape, 2-3 plastic draagzakken, schilmesje, boetseerplank 30×30 cm x 4 cm dik (liefst multiplex), viltstift, schaar, emmer met goed sluitend deksel.

Alle verdere benodigde materialen en gereedschappen (spatels, klei, snijdraad enz.) zijn in het atelier verkrijgbaar.