HOTSPOT voor LIFESTYLE EN KUNST : KLEINE STEEG 13 SITTARD

In de voormalige KOKSCHOOL in Sittard houden twaalf ateliers en werkplaatsen op 27 september Open Deur. Je kunt dan in een ontspannen sfeer kennis maken met hun werk en activiteiten! De activiteiten zijn verrassend gevarieerd:
Diverse kunstenaarsateliers, verskeuken voor soepen, sappan & saledes, fotografie, leerbewerking, meditatie, yoga, dans tot sport.

Een UNIEKE kans om de ateliers van diverse kunstenaars te bezoeken!

Beeldend kunstenaar Godfried Dols heeft 27 september Open Atelier met Expositie. Hij geeft met veel enthousiasme uitleg over zijn beelden en over het vak beeldhouwen. Gedurende de dag worden er drie boetseer-demonstraties gegeven met life-model Shiva.
Godfried Dols geeft boetseercursussen in zijn atelier in Sittard (180 m2). Iedereen is welkom; beginners maar ook komen studenten van diverse kunstacademie’s er op les. Met enige regelmaat wordt naar model gewerkt voor een figuur- of portretpose. Iedere cursist werk op zijn of haar eigen niveau. Er kan naar een thema of vrij gewerkt worden, figuratief, realistisch, deformerend of abstract. Alle mogelijkheden, technieken en vaardigheden worden behandeld; boetseren van figuur, portret, werken met klei of was, bakken, patineren en mallen maken. Tot aan het maken van een bronzen beeld toe.