Weekend-workshop model boetseren

Workshop
Met enige regelmaat geeft Godfried Dols een weekend-workshop ‘Boetseren naar model‘. De workshop is bedoeld voor iedereen die in een korte tijd ervaring wil opdoen en vaardigheden wil ontwikkelen voor het boetseren naar life-model. In twee en een halve dag maak je onder professionele begeleiding en met ruim voldoende ondersteuning een beeld naar life model. Koffie, thee, versnaperingen en twee maal een gezonde lunch zijn inbegrepen.
De workshop vindt plaats op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Er wordt uitsluitend klei gebruikt die in het atelier verstrekt wordt (€ 12,- per 10/kg). Handgereedschappen zijn tegen betaling te verkrijgbaar in het atelier. Je eigen handgereedschap meenemen mag ook.
Het minimale aantal deelnemers is 4, het maximum 6.

Afwerking
Waarschijnlijk wil je het beeld bewaren en afwerken. Daarom wordt in overleg kort na de workshop op een avond gelegenheid geboden om je werkstuk af te werken en voor te bereiden om te bakken. Na het bakken kan het beeld zogewenst gepatineerd worden.

Tijden en kosten
* Lestijden: Vrijdag 19.30 – 22.00 uur. Zaterdag/zondag 10.00 – 16.00 uur.
* Kosten workshop (incl. 21 % BTW):  € 295,- exclusief modelkosten (€ 45,-). Aanbetaling € 75,- (NL21INGB0002525619 t.n.v. Godfried Dols). De totale kosten moeten 3 weken voor aanvang overgemaakt zijn.
* Afwerken van het beeld, per lesavond:  € 25,-.
* De kosten van het bakken van het beeld zijn afhankelijk van de grootte: € 15,- tot € 35,- bij vooruitbetaling.

Inschrijven en betaling:
Je kunt je inschrijven met het inschrijfformulier; zie de button hiernaast.
Na versturen van het formulier en aanbetaling van € 75,- (=25%) is de inschrijving definitief. Het resterende bedrag dient uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de weekend-workshop ontvangen te zijn.